"Kitokie" karšti sumuštiniai

2018-07-25 Autorius Šokiai virtuvėje

"Kitokie" karšti sumuštiniai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo norus ir pageidavimus, taip pat pagal valgančiųjų skaičių (aš tiesiog dėjau visko iš akies, tai negaliu nurodyti tikslių kiekių).
  2. 2. Iš pradžių plonai supjaustykite pievagrybius, papriką bei troškinkite, kol daržoves suminkštės. Suminkštėjus daržovėms dėkite kelis šaukštus pomidorų padažo, prieskonių bei viską gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sutarkuokite fermentinį sūrį bei dešrą, viską sumaišykite su daržovėmis, paragaukite, jei reikia dar berkite mėgstamų prieskonių. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Paruoštą masę tepkite ant batono, kepikite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol batonas apskrus. Skanaukite!
  5. 4. Pastebėjimas: Daktarišką dešrą galote keisti į vištieną, o ir daržoves galite naudoti kuo įvairesnes, kas kokias tik mėgstate, ar kas yra šaldytuve.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau karštų sumuštinių receptų rasite: Karšti sumuštiniai.
Suvožtinis su kepta vištiena ir mocarela
(1)