Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • „Malsenos“ mišinys picų papločiams kepti: 1 pakelis (500 g)
    • vanduo: 300 ml (šiltas)
    • aliejus: 6 šaukštai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Turint po ranka pakelį „Malsenos“ mišinio picų papločiams kepti, tešlą iš jo visada paruoškite ypač greitai ir lengvai, nes nereikės kitų papildomų priedų – tik vandens ir trupučio aliejaus.
  2. 2. Iš vieno pakelio galima paruošti 3 vidutinio dydžio arba 2 didelius picų papločius.
  3. Reklama
  4. 3. Pakelio turinį suberkite į dubenėlį, maišydami supilkite vandenį ir aliejų, minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Sumaišytą tešlą apie 1 val. palaikykite uždengtą šiltoje vietoje, kad pakiltų.
  5. 4. Tada ant miltais pabarstyto stalo ar lentos suformuokite picų papločius, atsargiai perkelkite ant skardos, uždėkite mėgstamų produktų ir pagardinkite juos padažu.
  6. 5. Picas kepkite apie 15 - 20 min. iki 220° C temperatūros orkaitėje arba picų krosnelėje.
Rupių miltų pica su bulvėmis, kumpiu ir pievagrybiais
(1)
Vegetariška pica su daržovėmis, feta ir alyvuogėmis
(3)
Pica su tortilija
(3)
Storapadė pica su tunu ir mocarela
(1)
Havajų pica su ananasais, kumpiu ir sūriu
(3)