Storapadė pica su tunu ir mocarela

2023-11-02 Autorius Pietų stalas

Storapadė pica su tunu ir mocarela
Na, tiesiog gurmaniška ir labai skani pica su tunu ir mocarelos sūriu! Picos pagrindą visada ruošiu pagal tą patį storapadės picos receptą, tik šį kartą į tešlą įmaišiau pilno grūdo miltų. O apie skanųjį įdaro atradimą pasakoju pačiame recepte. Tad pamėginkite!

Ingredientai

    • tuno savo sultyse: 1 indelio
    • svogūnų: 1
    • česnako: 4 skiltelių
    • pomidorų: 6
    • mocarelos: 130 gramų
    • alyvuogių: 8
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • čiobrelio
    • rozmarino
    • lauro lapų: 1
    • cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
    • alyvuogių aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Per tą laiką, kol tešla pakyla, pomidorus nuplikykite ir nulupkite.
  2. 2. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, kartu dėkite smulkintas česnako skilteles. Pagardinkite druska ir pipirais, dėkite lauro lapą.
  3. 3. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir patroškinkite, kol suminkštės.
  4. 4. Tešlą iškočiokite į du papločius.
  5. 5. Tuomet tepkite pomidorų padažo ant kiekvieno papločio.
  6. 6. Sudėkite tuną, alyvuoges ir mocarelos skridinėlius. Pagardinkite prieskoniais.
  7. 7. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaukite!
Pica su špinatais
(3)
Naminė pica su faršu
(1)
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)