Pica su špinatais

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Pica su špinatais
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 1 didelė arba 2 mažesnės picos.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintas česnako skilteles ir šiek tiek pakepinkite. Tada sudėkite nuplautus, nusunktus ir supjaustytus špinatų lapus. Truputį pakaitinkite, kol špinatų lapai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, pagardinkite druska ir pipirais.
  2. 2. Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą. Aptepkite padažu ir užbarstykite pusę kiekio mocarelos sūrio. Tada uždėkite špinatų masę, alyvuoges, apibarstykite likusia mocarela ir parmezanu. Kepkite 10-15 minučių.
  3. Reklama

Pica su spinatais

Labai skani pica nors ir nesu vegetare.
Atsakyti
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)
Klasikinė pica su kumpiu ir sūriu
(6)
Kalafiorų pica - party pizza su kalafioro padu
(4)
Soti bulvių pica su dešrelėmis
(4)
Varškės pica su faršu
(2)
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)