1. Varškę išsukitesu kiaušiniais. Kitame inde sumaišykite į miltus, kepimo miltelius ir druską, suberkite į varškės masę ir gerai išsukite.
2. Skardą (apie 35x27 cm) išklokite kepimo popieriumi ir šlapiomis rankomis tolygiai paskirstykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros.
3. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, perdėkite į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite pievagrybius.
4. Tešlą aptepkite padažu, uždėkite faršą ir grybus. Pagardinkite picų prieskoniais ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
5. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite truputį druskos ir pipirų. Kepkite 20-30 minučių, kol picos viršus gražiai parus.