Man tikriausiai pasisekė, kad auginu vaiką, kuris vietoj saldumynų mieliau renkasi picas, pasta ar tortellini. Jo kažkodėl nežavi nei
tortai nei
pyragai. Labai džiaugiuosi, kad jam patinka darbuotis virtuvėje panašiai kaip ir man, tik vaiko atžvilgiu nesąžininga nuolat kepti
sausainius, juk jis pats jų vėliau tai nevalgo. Tad šį kartą abu susižvalgę nusprendėme, kad gaminsim picas. Kažkurią dieną bandėme kepti foccacia, bet kadangi vaikas nevalgė, tai jau pasako labai daug... Tiesiog buvo neskanu... Labai neskanu... Tai gi nuo viso to nelaimingo gaminimo mums liko mielių, ir pagal brioche tešlą kepėm mini picas, mažąsias picukes. Jos gaunasi tokios lengvutės, jog vos tik ištraukus iš orkaitės atrodo, kad orą valgytum. SUPER skanu!!! Tikrai siūlau išbandyti :)
Pastebėjimas tik toks, kad tešlą reikia užsimaišyti iš vakaro, kad kitos dienos
pietums būtų galima kepti.
Šiame recepte labiau norėjau pateikti mini picų tešlos receptą, bet parašysiu ir ką naudojame įdarui, bet visada galite įdarą gamintis pagal savo norus ir skonį.