Orkaitėje keptos mini picos su šonine ir pievagrybiais

2020-07-15 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Orkaitėje keptos mini picos su šonine ir pievagrybiais
Man asmeniškai tokias mini picas labai patinka gaminti. Jos ne tik gražiai atrodo, bet ir yra labai skanios. Taip pat jos labai patinka mano vaikams, o tai visada pradžiugina. Pabandykite ir Jūs pasigaminti tokius smagius užkandžius su savo vaikais. :) 

Ingredientai

    Česnakiniam padažui:
    • graikiškas jogurtas: 3 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: žiupsnio
    • česnakas: 1 skiltelės
    • džiovintas raudonėlis: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia poliarines duoneles patepkite pomidorų padažu.
  2. 2. Tada sūrį sutarkuokite, o pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
  3. 3. Ant duonelių dėkite pievagrybių, šoninės arba kumpio gabaliukus, pabarstykite sūriu ir raudonėliu.
  4. 4. Dėkite kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 10 minučių.
  5. 5. Patiekite su česnakiniu padažu ir skanaukite!
  6. 6. Česnakinis padažas: Graikišką jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku, druska bei raudonėliu.
  7. pica su šonine ir pievagrybiais bei česnakiniu padažu
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau mini picų receptų rasite: Mini picos.
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)
Pica capricciosa su kumpiu, pievagrybiais, artišokais, alyvuogėmis ir sūriu
(1)
Pica su ananasais ir krevetėmis
(2)