Tobulo skonio cukinijos pica keptuvėje, valgysite ją kasdien!

2019-08-14 Autorius WorldRecipes.lt

Tobulo skonio cukinijos pica keptuvėje, valgysite ją kasdien!
Tobulo skonio cukinijos pica keptuvėje – tai išskirtinis patiekalas, kuriame susilieja klasikinis picos žavesys su sveikumu ir lengvumu. Picos pagrindas, paruoštas iš tarkuotų cukinijų, yra švelnus, tačiau pakankamai tvirtas, kad išlaikytų visus mėgstamus ingredientus.
Galite šią picą gardinti bet kokiais priedais – nuo klasikinio pomidorų padažo ir sūrio iki įvairių daržovių, žalumynų ar net mėsos. Ši pica ne tik džiugina skonio receptorius, bet ir yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori lengvesnės, tačiau ne mažiau skanios alternatyvos tradicinei picai.
Pagaminama greitai, vos iš kelių produktų, lengvai pritaikoma skirtingiems skoniams.

Redakcijos komentaras - dėl cukinijų universalumo, šios picos pagrindas iškepa labai gardus, tačiau nepretenzingo skonio, o tai leidžia visus priedus pasirinkti pagal savo skonį. Tinka įvairūs kumpiai, sūriai, daržovės, net grybai.

Daugiau idėjų kokią picą išsikepti galite rasti čia.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Cukiniją sutarkuoti burokine tarka. Apiberti žiupsneliu druskos, išmaišyti ir palikti pastovėti.
  2. 2. Po 10min nupilti išsiskyrusį skystį, įmušti kiaušinį ir suberti miltus. Viską gerai sumaišyti.
  3. Reklama
  4. 3. Keptuvę ištepti šaukštu aliejaus ir supilti tešlą, ją paskleidžiant per visą keptuvės pagrindą.
  5. 4. Kai kepama pusė taps auksinės spalvos - apversti.
  6. 5. Ant iškepusios pusės išdėlioti griežinėliais pjaustytą dešrą.
  7. 6. Ant picos išdėlioti pjaustytus pomidorus ir viską apiberti tarkuotu sūriu.
  8. 7. Keptuvę uždengti dangčiu ir, kepant ant silpnos kaitros, kepti kol sūris ištirps išsilydis.

laima

Nerealiai skanu, greitai, nereikia orkaites jungti ir yra kur sunaudoti cukinijas. Aciuuuuu
Atsakyti
Bulvių pica su sūdyta lašiša
(1)
Baklažanų pica
(1)
Naminė pica su faršu, pomidorų padažu ir sūriu
(6)