Naminė picos tešla ir padažas – tai neatsiejama klasikinės picos dalis, kuri leidžia sukurti autentišką skonį, kaip geriausiuose picerijose. Šviežia, rankomis ruošta tešla suteikia picai lengvą ir traškią tekstūrą, o tinkamai paruoštas picos padažas suteikia gilų, turtingą skonį. Tešlai dažnai naudojami paprasti ingredientai, tokie kaip miltai, vanduo, mielės, druska ir alyvuogių aliejus.
Naminiam padažui dažniausiai naudojami švieži pomidorai ar konservuoti pomidorai, česnakai, galima papildyti bazilikais ir kiti prieskoniai, kurie suteiks išraiškingo skonio ir aromato, puikiai derančio su mėgstamais priedais.
Redaktorės Vaidos komentaras - iš nurodytų kiekių iškepsite dvi dideles picas arba keturias mažesnes.
Labai klasikinis tešlos pagrindas, ant kurio dėkite savo mėgstamiausius priedus - kumpį, pomidorus, paprikas, cukinijas, mėsos faršą, įvairų sūrį, prieskonius.