Pagal šį mano labai pamiltą naminės Itališkos - Viduržemio Jūros receptą paruošite nuostabią klasikinę itališką Margaritos tipo picą. O paskaninti ją galima labai įvairiais savo pamėgtais priedais: kumpio griežinėliais, jalapeno pipirais, malta jautiena (ar kita malta mėsa), pievagrybiais, saulėje džiovintais pomidorais arba kitais priedais, kuriuos tik įprastai dedate ant picos. Iš mano recepte nurodytų ingredientų kiekių iškepsite dvi ganėtinai dideles picas. Mūsų šeimai labiausiai patinka, kai picos padas būna traškus ir tirpstantis burnoje, todėl aš kočioju jį ganėtinai plonai. Bet jei Jus labiau mėgstate storesnį padą, tai būtinai kočiokite storiau. Tik tokiu atveju pica keps šiek tiek ilgiau, bet irgi gausis itin skani. Tad imamės darbo ir pradedam ruošti tobulą picą!
Laura
Atsakyti
Tadas
Atsakyti