Plonos picos padas pagal Virtuvės mitų griovėjus

2017-11-18 Autorius WorldRecipes.lt

Plonos picos padas pagal Virtuvės mitų griovėjus
Iš nurodytų ingredientų gaunasi 2 vidutinio dydžio picos.

Ingredientai

    • miltai: 300 gramų
    • mielės: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: 2 arbatinių šaukštelių
    • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • aliejus: 2 šaukštų
    • šiltas vanduo: 120 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenyje sumaišykite visus sausus produktus.
  2. 2. Tuomet miltų mišinio viduryje padarykite duobutę bei į ją supilkite aliejų ir šiltą vandenį. Mediniu šaukštu tešlą gerai išmaišykite bei greitai ranka suminkykite tešlą į vientisą masę.
  3. 3. Tada išimkite tešlą iš dubens bei minkykite maždaug 3-4 minutes riešo kaulais (apatine delno dalimi), kol tešla taps elastinga ir nelips prie rankų. Po to iš tešlos suformuokite kamuolį, dėkite į aliejumi pateptą dubenį. Uždenkite rankšluostėliu bei dėkite šiltai maždaug 1,5-2 valandoms, kad tešla pakiltų.
  4. 4. Kai jau tešla pakyla, padalinkite ją į dvi dalis. Kiekvieną dalį pabarstykite miltais bei plonai iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo.
  5. 5. Pastebėjimas: Šią tešlą galite laikyti šaldytuve 24 valandas.
  6. 6. Paskui iškočiotą paplotį kelkite į gausiai miltais pabarstytą skardą. O dabar jau viskas pagal jūsų norus ir pageidavimus bei šaldytuvo turinį.:)

Min

Nesamone kazkokia, jei darysit, iskart pilkit daugiau vandens, bent 200ml. Pagal visa instrukcija tesla gavosi per daug kieta, net nepavyko minkyti ir teko ismest
Atsakyti

akvile

Picos padas man gavososi labai skanus, visus produktus dejau kaip buvo nurodyta.
Atsakyti

Kotryna

Nesamonė, tūksta vandens. Tešla sugadinta
Atsakyti
Pica su malta mėsa ir grybais
(1)
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)
Makaronų pica
(3)
Pica capricciosa su kumpiu, pievagrybiais, artišokais, alyvuogėmis ir sūriu
(1)
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)