Pomidorai su burrata ir ančiuviais

2023-11-02 Autorius Gamina Vanagai

Pomidorai su burrata ir ančiuviais
Kartais pagalvoju, kad Jūs skaitydami mano įrašus, galvojate jog valgau vien pomidorus... Taip tikrai nėra, nors tiesą pasakius juos labai mėgstu ir jie yra itin fotogeniški. Šį kartą turėjau itin skanių pomidorų, o dar atkreipkite dėmesį, kokio dydžio šių pomidorų riekelės! O pats užkandis fantastiškas. Ančiuviai čia beprotiškai tiko. Rekomenduoju išmėginti. Tikrai šitaip gaminsite ne kartą!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pomidorai: 2 (arba vieno labai didelio)
    • buratta sūriai: 1 (arba mažiukai burratina)
    • ančiuviai: kelių
    • svogūnai: 1 mažo
    • citrinos sultys
    • alyvuogių aliejus
    • balzamikas
    • baziliko lapeliai
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pamarinuokite citrinos sultyse kelias minutes.
  2. 2. Tada pomidorus suraikykite plonomis riekelėmis, išguldykite lėkštėse, dėkite svogūnus, ančiuvius, viduryje tupdykite burratą sūrį, berkite druskos ir pipirų, šlakstykite aliejaus ir balzamiko.
  3. Reklama
  4. 3. Papuoškite bazilikais, patiekite ir skanaukite!
Pomidorai su burrata ir ančiuviais
Šaltas užkandis Summer rolls su lašiša
(1)
Traškūs kalmarų žiedai su padažu
(10)
Vištienos kepenėlės orkaitėje su šonine
(2)
Tortilijos su plėšyta kiauliena
(5)
Dvi skanios, sveikos ir pikantiškos užtepėlės
(2)
Džiovintų grybų užtepėlė - paštetas
(4)