Pamėginkite šį fantastišką Gordon Ramsay šukučių patiekalą pasigaminti patys ir jūs suprasite, kad tobulumas egzistuoja paprastume. Net jeigu dar nei karto gyvenime nesate ragavę arba bent nesate savo virtuvėje gaminę jūros šukučių, tikrai išdrįskite tai pasigaminti patys jau šiandien. Jūros šukutės iš savęs neturi visiškai jokio "žuvinio" arba "jūrinio" skonio ir net sunku apibūdinti į ką jos yra panašios savo skoniu. Tikriausiai jos yra panašios tik pačios į save.
Gaminant jūros šukutes itin svarbus yra kepimo laikas, nes jų negalima perkepti. Kadangi šviežių jūros šukučių labai retai sutiksi mūsų parduotuvėse, aš pati visada jas perku šaldytas. Bet dieną prieš kepimą jas visada palieku šaldytuve, kad jos ramiai ir niekur neskubėdamos atitirptų.
Šis patiekalas tikrai nėra sudėtingas, galiu pasakyti, kad rašymo kaip tai padaryti buvo daugiau, nei yra pačio gaminimo.