Iš šios tešlos galite gaminti labai skanius pyragus, baltymus, bandeles, pyragus, pyragus su įvairiais įdarais, bandeles, sūrio pyragus, picas.
Šaldytuve galima laikyti 2-3 dienas.
Tešla minkšta, nelimpa prie rankų, gerai limpa ir pyragaičiai nesuyra.
Ingredientai:
- pienas – 500 ml;
- kvietiniai miltai – 5 puodeliai;
- cukrus – 2 šaukštai. l;
- druska – 0,5 šaukštelio;
- saulėgrąžų aliejus – 2 šaukštai. l;
- mielės (sausos – mažas maišelis) – 11 g.
Gaminimo būdas
Supilkite į dubenį 4 puodelius miltų ir mielių.
Tada pamažu užpilkite šiltu pienu, įpilkite cukraus, druskos, saulėgrąžų aliejaus. Sumaišykite visus ingredientus.
Tada palaipsniui įpilkite dar vieną puodelį miltų.
Tešlą paskleiskite celofano maišelyje ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Bet jei tešla ilgiau laikysis šaldytuve – jai nieko neatsitiks.
Šią tešlą galite palikti per naktį. Ir kitą dieną virkite ką nors skanaus.
Ir jokio torto nereikia. Su obuoliais ir kremu šis pyragas yra tiesiog atradimas: paprastas ir greitas
Kepimas su obuoliais visada buvo ir išlieka vienas populiariausių, skaniausių ir aromatingiausių.
Šis pyragas pasirodo labai minkštas, jis turi daug įdaro, mažai tešlos, o kremas sukuria labai subtilią konsistenciją.
Lengva ir paprasta paruošti iš įprastų produktų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 3 vnt;
- cukraus, 150 g;
- vanilinas;
- kepimo miltelių, 1 paketėlio;
- pieno, 200 ml;
- lydyto sviesto, 50 g;
- miltų, apie 350 g.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
- pieno, 500 ml;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- cukraus, 2 – 3 šaukštai;
- krakmolas, 2 šaukštai;
- obuolių, 2 vnt.
Gaminimo procesas
Pagal skonį kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir vanile.
Masę plakite mikseriu iki standumo ir tirštumo.
Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą, sumaišykite su šluotele.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite iki tirštumo.
Kiaušinius sumaišykite su krakmolu ir cukrumi, pienu ir padėkite grietinėlę ant nedidelės ugnies.
Virkite iki tirštumo, išimkite iš viryklės ir atvėsinkite.
Kepimo indą uždenkite pergamentu, išpilkite tešlą ir supilkite obuolius, supjaustytus gabalėliais.
Ant viršaus išdėliokite ir išlyginkite kremą.
Pyragą kepame apie 30 – 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Išimkite atvėsusį pyragą iš formos, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.
Kad būtų lengviau ir tolygiau paskirstyti kremą ant torto, įdėkite jį į maišelį ir supjaustykite kampą, išspauskite kremą ant torto paviršiaus. Arba tiesiog naudokitės vamzdžių maišeliu.
Pasirodo labai skanu, jei grietinėlė vis tiek maišoma su trupiniais sutrupintais riešutais.
Draugė iš kaimo išmokė gaminti tikrus ledus, dalinuosi receptu
Skanus desertas gali būti pagamintas pažodžiui per 5 minutes, jei yra visi reikalingi produktai. Stebint receptą. Masė gali būti pagaminta be ledo kristalų, labai minkšta ir subtili.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- medaus, 3 šaukštai;
- kakava, 2 šaukštai;
- riebus kremas, 500 g;
- sutirštinto pieno, 200 g.
Gaminimo procesas
Galite pagaminti dvi ledų versijas – šokoladą su kakava ir desertą su kondensuotu pienu.
Pirmam variantui sumaišykite išsijotą kakavą su medumi ir grietinėle
Maišytuvu didžiausiu greičiu plakite masę iki purios ir tirštos masės.
Procesas trunka vidutiniškai apie 5 minutes.
Pagrindinis dalykas yra nenutraukti, kad kremas nevirstų sviestu.
Masę perkeliame į konteinerį ir 5 valandoms siunčiame į šaldiklį.
Pagal skonį pridėkite įvairių priedų, riešutų, šokolado drožlių.
Antrojo varianto atveju grietinėlę išplakite iki purumo, tada supilkite kondensuotą pieną ir plakite minutę.
Deserto produktai turi būti šalti, iš šaldytuvo, todėl jie greičiau išplaks.
Į desertus įdėkite bet kokius produktus, kurie bus derinami su grietinėle, net šviežias uogas ir vaisius.
Mano šeima šį pyragą gali valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Suplakite naminį arbatos pyragą
Dėl šio trapios tešlos galite sugalvoti bet kokį įdarą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– cukrus ir sviestas (margarinas), po 200 g;
– kiaušinis, 1 vnt;
– apie 550 g miltų;
– kepimo milteliai, 1 pakelis;
– druska ir vanilinas pagal skonį;
– grietinė, 100 g.
Įdarui jums reikės :
– šviežios arba šaldytos uogos, 650 g;
– cukrus, 4 – 6 šaukštai;
– krakmolas, 2 šaukštai
Gaminimo procesas
Jei pyragui naudojate uogienę, likusių ingredientų įdarui nereikia.
Minkštą sviestą sumaišykite su druska, vanile ir cukrumi, sumalkite mentele.
Įpilkite kiaušinį ir grietinę, minkykite.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir persijokite.
Dalimis dedame sausus ingredientus ir minkome minkštą tešlą. Jums gali prireikti mažiau miltų.
Mes suvyniojame tešlą su folija ir nusiųskime į šaldytuvą 1 valandai.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu, dalį tešlos paskirstykite pergamentui ir suformuokite šonus.
Sumaišykite uogas su cukrumi ir krakmolu, ant viršaus patrinkite antrą tešlos dalį arba tiesiog nuplėškite gabalėlius ir padėkite juos ant įdaro.
Mes kepame apie 45 minutes.
Patarimas : šaldytas uogas geriau atitirpinti iš anksto ir leisti skysčiui nutekėti, tada sumaišyti su krakmolu ir cukrumi. Arba galite tiesiog išvirti tirštą sirupą.
Šeima prašo vis dažniau paruošti pyragą, kaip ir vaikystėje. Niekada nemaniau, kad taip lengva paruošti
Trupintas pyragas, užpildytas jūsų mėgstama uogiene ar konservais, yra paprastas, greitas ir lengvas. Tešla pasirodo labai švelni, o pats pyragas bus lygiai toks pat minkštas. Uogienę galima pakeisti bet kuriuo kitu jūsų pasirinktu įdaru.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- miltų, 310 g;
- kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
- minkšto sviesto, 180 g;
- žiupsnelis druskos;
- cukraus, 130 g;
- vanilinas pagal skonį;
- kiaušinis, 1 vnt;
- uogienė pagal skonį.
Gaminimo procesas
Iš anksto iš šaldytuvo išimame sviestą.
Patarimas: jei nėra sviesto, galite vartoti margariną, tačiau jis turi būti aukštos kokybės, kad pyragas pasirodytų toks švelnus.
Miltus persijokite ir sumaišykite su druska ir kepimo milteliais.
Maišytuvu plakite sviestą iki purumo.
Į sviesto masę supilkite cukrų ir vaniliną, plakite 3 minutes.
Įpilkite kiaušinį ir dar kelias minutes plakite.
Toliau plakant, dalimis suberkite miltus.
Kai maišytuvą sunku išmaišyti masę, minkykite rankomis, įpilkite likusių miltų.
Įdėkite pergamentą ant stalo ir tiesiai ant jo iškočiokite tešlą į maždaug 5 mm storio sluoksnį. Apipjaustome sluoksnį.
Pergamentą su tešla perkeliame į kepimo skardą ir praduriame šakute.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę – pyragas turi būti auksinis.
Išdalinkite pyragą į 2 dalis, sulygiuokite kraštus. Iš atraižų darome trupinius.
Tepkite pyragus bet kokia uogiene, padėkite vienas ant kito ir pabarstykite trupiniais.
Pyragą galima patiekti iš karto.
Jei norite, uogienę galima pakeisti grietinėle, kurią galima gaminti iš grietinės arba grietinėlės, šokolado pastos ir kt.
Greitai pagaminamas pyragas. Patiks visai šeimai. Dings akimirksniu
Pyragas su dideliu varškės sluoksniu pasirodo skanus ir švelnus, su ryškiu citrinos aromatu ir poskoniu.
Gaminimo procesas yra paprastas ir greitas, pyrago bus daug, užteks visai šeimai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 2 vnt;
- miltų, 400 g;
- cukraus, 80 g;
- sviesto, 180 g;
- citrinos žievelės;
- druska, žiupsnelis;
- soda arba kepimo milteliai, 1 šaukštelis.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- varškės, 720 g;
- vanilinas;
- cukraus, 130 g;
- grietinė, 200 g;
- krakmolo, 60 g;
- kiaušinių, 2 vnt.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išmaišykite.
Minkštinkite sviestą. Norėdami tai padaryti, mes iš anksto ištraukiame juos iš šaldytuvo arba šiek tiek laikome mikrobangų krosnelėje.
Patarimas: sviestą pakeiskite kokybišku margarinu.
Sumaišykite mišinį su aliejumi ir įpilkite visos citrinos žievelės.
Mes pridedame grietinę ir sumaišome.
Įpilkite soda arba kepimo miltelius.
Miltus persijokite ir suberkite į masę. Užminkykite tešlą.
Padalinkite tešlą į 2 dalis, 30 minučių nusiųskite ją į maišelį į šaldiklį.
Antroji dalis iškočiojama ant pergamento lakšto ir dedama į formą. Iš tešlos formuojame šonus.
Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais ir padėkite ant formos tešlos.
Ant trijų yra tešla, išimta iš šaldiklio.
Kepame apie 30 – 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Bet tai neprivaloma. Pyragas bus labai minkštas, citrinos skonio ir aromato.
500 gramų braškių: plakite jas karštas, galima ir be cukraus! Patiks visai šeimai
Visada pravers saldūs desertai iš šviežių uogų ir vaisių. Nors tokių sodo ir daržo sodų dovanų sezonas tęsiasi, desertus reikia ruošti tik iš tokių produktų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- braškės, 500 g;
- želatinos, 30 g;
- cukraus pudros, 180 g.
Gaminimo procesas
Braškes pertraukiame į bulvių košę, panardinant maišytuvą.
Supilkite į želatiną, sumaišykite ir palikite, kol želatina išbrinks.
Supilkite cukraus pudrą ir padėkite ant nedidelės ugnies.
Patarimas: vietoj miltelių galite pridėti stevijos, tačiau mažomis porcijomis, ragaudami saldumo.
Maišykite ir kaitinkite, bet neužvirkite.
Galite pridėti citrinos sulčių pagal skonį, 1 šaukštelis.
Išimkite iš viryklės ir plakite maišytuvu arba maišytuvu karštą, kol pasidarys tiršta ir erdvi masė.
Plakimo laikas yra apie 15 minučių.
Supilkite masę į formą, uždenkite folija ir nusiųskite ją į šaldytuvą sustingti.
Išimkite iš formos, supjaustykite gabalais.
Desertas yra labai aromatingas ir skanus, kad zefyrai taptų saldesni, galite jį apvolioti cukraus pudroje.
Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu
Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
- vištienos krūtinėlė, 600 g;
- druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
- karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.
Obuolys – plonais griežinėliais.
Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.
Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.
Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.
Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.
Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas
Ingredientai:
- 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
- 4 vištienos kumpeliai
- 1-2 svogūno galvos
- 1 morka
- 1-2 skiltelės česnako
- 1 a.š. adžigos
- 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
- 30 g sviesto
- Druskos pagal skonį
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje
Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite
Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą.
Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).
Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.
Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais.
Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.
Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą.
Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.
Dabar kopūstų nekepu, netroškinu.
Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.
25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!