Šios makaronų salotos gaunasi sočios bei spalvingos, taip pat gaivaus skonio. Galima jas valgyti tiek vienas, tiek patiekti kaip garnyrą su vištienos arba kiaulienos patiekalais.
1. Pradžioje makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, supilame į kiaurasamtį bei paliekame visiškai atvėsti.
2. Tuomet brokolinio kopūsto žiedynus išverdame puode iki norimo traškumo, dedame į ledinį vandenį, kad nustotų virti bei išliktų graži spalva.
3. Sudedame į kiaurasamtį bei paliekame, kad nuvarvėtų vanduo.
4. Tada į dubenį dedame makaronus, brokolinį kopūstą, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, griežinėliais supjaustytas alyvuoges bei marinuotus pievagrybius.
5. Po to įberiame susmulkintų šviežių krapų, pagardiname druska, juodaisiais pipirais, įpilame alyvuogių aliejaus bei viską gerai išmaišome. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau makaronų salotų receptų rasite: Makaronų salotos.