Neseniai jums rodžiau kaip pasigaminti labai skanią makaronų mišrainę su rūkyta vištiena, o šiandien parodysiu itin panašų variantą, tik jam naudosime ne rūkytą vištieną, o dešrą. Net sunku pasakyti kuris variantas yra skanesnis, nes abu patiko tiek man, tiek visai šeimai. Tad labai drąsiai rekomenduoju išmėginti abu, nes esu visiškai tikra, kad abu norėsite gamint ir ateityje. Nieko daugiau nebelaukiam ir imamės gamybos. Nepamirškite atsiliepimuose parašyti kaip Jums ji pavyko!
Ingredientai
smulkūs makaronai: 200 gramų
dešra: 200 gramų
konservuoti žirneliai: 1 skardinės (nedidelės)
svogūnai: 1 (nedidelio)
druska
pipirai
grietinė: 100 gramų
majonezas: 100 gramų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, išvirtus perliejame šaltu vandeniu beo gerai nuvarviname.
2. Tuomet į gilų dubenį sudedame makaronus, kubeliais supjaustytą dešrą, susmulkintą svogūną, suberiame žirnelius, įberiame druskos bei pipirų.
Reklama
3. Tada užpilui sumaišome majonezą bei grietinę. Užpilame ant produktų bei viską gerai išmaišome. Skanaujame!
Simona
Super mišrainė 👍👌 truputį tik pakoregavau - vietoj žirnelių dėjau kukurūzus ir įpjausčiau šviežio agurko... pasaka 😊😊😊😊
Atsakyti
Simona
Atsakyti