Tiršta sriuba su mėsa | Receptas

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Tiršta sriuba su mėsa | Receptas

Ingredientai

    • svogūnai: 2
    • česnakas: 4 skiltelių
    • aitriosios paprikos: 1
    • morkos: 2
    • kiaulienos sprandinė: 500 gramų
    • smulkintos petražolės: 2 šaukštų
    • bulvės: 4-5
    • sultinys: 2 litrų
    • džiovinti čiobreliai: 1 šaukštelio
    • druska
    • pipirai
    • aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje aliejuje pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, sutarkuotas morkas, aitriąją papriką, kol suminkštės.
  2. 2. Tuomet dėkite apkepintas daržoves į puodą, kuriame virsite sriubą. Kiaulieną supjausykite nedideliais gabalėliais bei keptuvėje apkepinkite su paprikos milteliais ir čiobreliais.
  3. 3. Tada dėkite į puodą su daržovėmis, užpilkite sultiniu, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, susmulkintas bulves ir virkite maždaug 90 minučių. Skanaukite!

Mindaugas

Pagaminau.. labai lengvo skonio... labai soti... labai lengvai paruošiama... vienu žodžiu, skanumėlis!
Atsakyti
Trinta kumpio kaulo sriuba
(1)
Mėsos troškinys - guliašo sriuba ant laužo
(2)
Kreminė voveraičių sriuba
(5)
Itališka daržovių sriuba su sūrio virtinukais
(1)