Bandelės su dešrelėm ir pievagrybiais

2018-09-06 Autorius Emi receptai

Bandelės su dešrelėm ir pievagrybiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių tešlos lakštus ištraukiame iš pakelio, kad atšiltų. Per tą laiką nulupame bei smulkiai supjaustome svogūnus ir griežinėliais pievagrybius. Tada į keptuvėje įkaitintą aliejų beriame svogūnus, kai pagels suberiame ir pievagrybius bei uždengusios maždaug kelias minutes patroškiname. Po to atidengiame keptuvę, ir kepiname, kol išgaruos skystis, ir paliekame, kad atvėstų. Dešreles susipjaustome griežinėliais, sūrį sutarkuojame.
  2. 2. Tuomet kiekvieną tešlos lakštą daliname į 4 dalis bei iškočiojame (jeigu norite, kad tešla būtų su daugiau sluoksnių, jos nekočiokite ir lakštą dalinkite į 2 dalis). Ant iškočiotos tešlos dedame vieną šaukštą pievagrybių, beriame dešreles ir sūrį. Beliko tik užlankstyti bandeles (norima forma), sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  3. Reklama
  4. 3. Paskui dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepame įjungusios ventiliatoriaus funkciją, su kaitinimu iš apačios ir iš viršaus, kol dailiai paruduos (maždaug 20 minučių). Mėgaujamės!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau bandelių receptų rasite: Bandelės.
Bemielės cinamoninės bandelės su riešutais
(4)