Kalakutiena grietinėlės ir garstyčių padaže su vynu

2023-10-30 Autorius WorldRecipes.lt

Kalakutiena grietinėlės ir garstyčių padaže su vynu
Pastaruoju metu su šeima vis dažniau renkamės kalakutieną ir triušieną, vietoje vištienos. Prisiskaičiau, kad šios mėsos yra kiek sveikesnės, o ir man pačiai įdomu išmėginti naujus patiekalus, nes su vištiena jau atrodo, kad labai daug kas išmėginti. Tad šį kartą nuostabius kalakutienos paruošimo variantas fantastiškame padaže. Pamėginkite! 

Mes šį kartą pasirinkome valgyti su kuskusu bei šviežiomis salotomis, bet prie šio patiekalo galite rinktis ir kitą savo mėgstamą garnyrą

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kalakutienos krūtinėlių: 1
    • grietinėlės: 100 gramų
    • balto vyno: 50 mililitrų
    • garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
    • sviesto (kepimui)
    • svogūnų: 1
    • petražolių
    • maltos paprikos, imbiero
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kalakutienos filė supjaustykite juostelėmis, įtrinkite druska, pipirais ir maltomis saldžiosiomis paprikomis.
  2. 2. Tada apkepinkite ant sviesto kartu su susmulkintu svogūnu.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sumažinkite ugnį, pilkite vyną, grietinėlę, dėkite garstyčias bei imbierą. Troškinkite maždaug 10 minučių, prieš pabaigą dar pabarstykite susmulkintomis žolelėmis.
  5. 4. Patiekite ir mėgaukitės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš kalakutienos rasite: Kalakutienos patiekalai.
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
(1)