Orkaitėje troškinti rauginti kopūstai su vištiena

2023-08-30 Autorius WorldRecipes.lt

Orkaitėje troškinti rauginti kopūstai su vištiena
Šiandien noriu parodyti Jums visai neseniai atrastą vištienos patiekalą, kuris mūsų šeimai labai patiko. Toks paruošimo būdas su troškintais raugintais kopūstais labai pasiteisino. Paruošimas itin paprastas, ingredientai taip pat pat paprasti. Didžiausias privalumas tas, kad didžiąją dalį darbo atlieka orkaitė, o patys galime tiesiog mėgautis laisvu laiku. Tad drąsiai imamės gamybos jau dabar, mano didžiausios rekomendacijos. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • rauginti kopūstai: 1 kilogramo (iš akies pagal skardos dydį)
    • vištienos blauzdelės: 1 kilogramo (taip pat galima dėti iš akies, galima keisti kitomis vištienos dalimis)
    • vištienos prieskoniai
    • pipirai
    • druska (jeigu nėra vištienos prieskoniuose)
    • česnako skiltelės
    • vanduo: ~1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištieną įtrinkite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti. Idealiausia tai pasidaryti iš vakaro, bet mano asmeninė patirtis byloja, kad pusvalandžio irgi pakanka.
  2. 2. Paimkite skardą, patepkite aliejumi ir tolygiai prikraukite raugintų kopūstų.
  3. Reklama
  4. 3. Ant kopūstų gražiai išdėliokite vištienos blauzdeles arba kitas pasirinktas vištienos dalis.
  5. 4. Padėliokite česnako skiltelių ir supilkite stiklinę vandens.
  6. 5. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
  7. 6. Dėkite folija uždengtą skardą į orkaitę ir kepkite maždaug 60 minučių.
  8. 7. Po 60 minučių nuimkite foliją ir pakepkite dar maždaug 10 minučių.
  9. 8. Garnyrui labai tinka virtos arba keptos bulvės, nors skanų ir be jų. Pasilepinkit!
Orkaitėje troškinti rauginti kopūstai su vištiena

Eglė

Kaip įdomu, būtinai išmėginsiu. Atrodo, kad bus labai skanu.
Atsakyti
Kiniška vištiena su medumi ir daržovėmis
(12)