Vištienos kukuliai su sūriu ir špinatais

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Vištienos kukuliai su sūriu ir špinatais
Šių vištienos kukulių ne tik skonis, bet ir išvaizda tobuli! Prie tokių vištienos kukulių galima patiekti mėgstamą padažą - bešamelio, grietinėlės su pievagrybiais, pomidorų ir panašiai. Beje, šie vištienos kukuliai labai skanūs, patiekiant ir vien tik su mėgstamomis daržovėmis. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos faršas: 700 gramų
    • fetos sūris: 150 gramų
    • špinatai: 100 gramų
    • džiovinti čiobreliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • džiovinti raudonėliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • kiaušiniai: 1
    • malti džiūvėsėliai: saujelės
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Patarimas prieš gaminant: Patiekalas gausis daug skanesnis, jeigu vištienos faršą susimalsite namuose patys. Pirktinis faršas nebūna toks kokybiškas, dėl jame esančių priemaišų.
  2. malamas vištienos faršas
  3. 2. Pradžioje į vištienos faršą sudedame į mažus gabaliukus sutrupintą fetos sūrį, supjaustytus špinatus, suberiame prieskonius, džiūvėsėlius, įmušame kiaušinį, pagardiname su druska, bet ne per daugiausiai (nes fetos sūris pakankamai sūrus) bei šviežiai maltų pipirų.
  4. Reklama
  5. 3. Viską gerai išminkome, formuojame kukuliukus bei sudedame juos į kepimo skardą ištiestą su sviestiniu popieriumi.
  6. formuojami vištienos kukuliai
  7. 4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių. Jei norite, galite juos kepti ir keptuvėje.
  8. 5. Galiausiai patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujam!
  9. vištienos kukuliai orkaitėje su feta sūriu ir špinatais
Salotos su apelsinais ir vištienos kepsneliu
(1)