Šių vištienos kukulių ne tik skonis, bet ir išvaizda tobuli! Prie tokių vištienos kukulių galima patiekti mėgstamą padažą - bešamelio, grietinėlės su pievagrybiais, pomidorų ir panašiai. Beje, šie vištienos kukuliai labai skanūs, patiekiant ir vien tik su mėgstamomis daržovėmis.
1. Patarimas prieš gaminant: Patiekalas gausis daug skanesnis, jeigu vištienos faršą susimalsite namuose patys. Pirktinis faršas nebūna toks kokybiškas, dėl jame esančių priemaišų.
2. Pradžioje į vištienos faršą sudedame į mažus gabaliukus sutrupintą fetos sūrį, supjaustytus špinatus, suberiame prieskonius, džiūvėsėlius, įmušame kiaušinį, pagardiname su druska, bet ne per daugiausiai (nes fetos sūris pakankamai sūrus) bei šviežiai maltų pipirų.
3. Viską gerai išminkome, formuojame kukuliukus bei sudedame juos į kepimo skardą ištiestą su sviestiniu popieriumi.
4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių. Jei norite, galite juos kepti ir keptuvėje.
5. Galiausiai patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujam!