Paprastas bešamelio padažas su grietinėle

2023-03-24 Autorius WorldRecipes.lt

Paprastas bešamelio padažas su grietinėle
Šis mano bešamelio padažas - paprastas, ekonomiškas, labai skanus ir teisėtai gali vadintis tikru padažų karaliumi. Bešamelį su grietinėle nesunku paruošti ir svarbiausia - jis universalus: puikiai tinka prie mėsos, prie žuvies ar net prie daržovių patiekalų. Tad nieko nelaukiant pasidalinu šiuo savo labai pamiltu receptu ir su Jumis! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • grietinėlė: 250 mililitrų (galima keisti pienu)
    • muskato riešutas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ant silpnos kaitros ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir pakepinkite iki auksinės spalvos.
  2. 2. Tada plona srovele pilkite grietinėlę (galite pakeisti pienu) ir nuolatos maišydami kaitinkite, kol bešamelio padažas sutirštės.
  3. Reklama
  4. 3. Įberkite druskos, pipirų, tarkuoto muskato riešuto ir išmaišykite. Padažas privalo būti vientisas, kremo konsistencijos. Skanaus!

Irena

Tikrai labai geras ir pasiteisinęs variantas. Skaniai gavosi.
Atsakyti
Paprastas bešamelio padažas su grietinėle