Agrastų ir česnakų pagardas - idealus prie mėsos patiekalų!

2019-09-03 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Agrastų ir česnakų pagardas - idealus prie mėsos patiekalų!
Tiesiog pasakiškas, stipraus skonio pagardas prie mėsos kepsnių. Itin netikėtos sudedamosios dalys, bet rezultatus fantastiškas. Šaldytuve taipogi gali pastovėti visai ne trumpą laiką. 

Ingredientai

    • agrastai: 0,5 litro (geriausia naudoti dar ne visai sunokusius)
    • česnakas: 1 galvutės
    • druska: žiupsnio
    • krapai: ryšulėlio
    • majonezas: pagal poreikį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių agrastus nuplaukite bei sutrinkite maisto smulkintuvu arba sumalkite mėsmale.
  2. 2. Jeigu susidaro daugokai skysčio, galite jo šiek tiek nupilti.
  3. 3. Tuomet česnako skilteles nulupkite bei smulkiai supjaustykite.
  4. 4. Krapus taipogi pasmulkinkite.
  5. 5. Tada dubenyje sumaišykite agrastus, česnakus, krapus ir druską.
  6. 6. Masę gerai išmaišykite ir laikykite šaldytuve.
  7. 7. Prieš pat valgant pagardą sumaišykite su majonezu. Skanaus!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau pagardų receptų rasite: Pagardai.
Raudonų serbentų pagardas
(3)