1. Pirmiausia kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi iki vienalytės balkšvos masės. Įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome.
2. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais bei sudedameį sviesto masę. Beriame druską. Viską gerai išminkome. Tešla gaunasi minkšta, truputį kibi. Nepersistengiame su miltais, nuo to priklausys pagamintų sausainių trapumas.
3. Po to išminkytą tešlą padaliname į dvi dalis. Vieną dalį iškočiojame į pailgą ritinėlį, susukame į maistinę plėvelę bei padedame į šaldiklį maždaug 10 minučių. Į kitą tešlos dalį sudedame kakavą, gerai išminkome, taip pat iškočiojame į pailgą ritinį, susukame į maistinę plėvelę bei padedame į šaldiklį maždaug 20 minučių.
4. Po 20 min išimame ritinėlius, tiek vieną tiek kitą iškočiojame į stačiakampius. Kakavinę tešlą uždedame ant baltos tešlos bei susukame į vieną ilgą ritinį. Pagamintą ritinį susukame į maistinę plėvelę bei dar kartelį padedame į šaldiklį maždaug 10 minučių.
5. Ištraukus, ritinį supjaustome nedidelėmis riekelėmis, dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę bei kepame apie 10-15 minučių. Skanaujame!