Tokių sausainiukų iš varškės niekada nebus per daug

2019-08-16 Autorius WorldRecipes.lt

Tokių sausainiukų iš varškės niekada nebus per daug
Labai gardūs, sluoksniuoti, nesunkiai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingo. Greitai paruošiami ir gaminant nesukelia jokių problemų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškės: 200 gramų
    • sviesto: 100 gramų
    • cukraus: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltų: ~150-200 gramų
    • druskos: trečdalio arbatinio šaukštelio
    • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio (5 gramų)
    • vanilės: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenėlį dėkite 200 gramų varškės, jeigu varške grūdėta - susmulkinkite šakute.
  2. 2. Pridėkite 100 gramų kambario temperatūros sviesto, du valgomuosius šaukštus cukraus, truputį vanilės, vieną arbatinį šaukštelį kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir viską sumaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet pridėkitm persijotų miltų. Dėkite paruoštą tešlą į šaldytuvą maždaug 30-40 minučių.
  5. 4. Kai išimsite, dalinkite tešlą į tris dalis. Iš kiekvienos dalies iškočiokite stačiakampį.
  6. 5. Dėkite vieną plokštainį, pabarstykite cukraus pagal skonį, maždaug vieną arbatinį šaukštelį, dėkite antrą stačiakampį, pabarstykite cukrumi, ir tuomet trečią.
  7. 6. Sluoksnius šiek tiek suspauskite. Viršų pabarstykite cukrumi bei supjaustykite stačiakampiukais.
  8. 7. Dėkite ant kepimo skardos, kur jau patiestas kepimo popierius. Kepkite 210 laipsnių temperatūroje maždaug 10-15 minučių. Lepinkitės!
  9. 8. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu ir video pagal kurį gaminau. Video rusų kalba.


Rima

Labai patiko, lengva gamint. Rezultatas puikus! Rekomenduoju!
Atsakyti

irena kasakaitienė

Dėkui, kepsiu. Linksmų švenčių!
Atsakyti

Irena

Super receptas greitai, paprastai ir svarbiausia skanu. Ačiū, savaitgalį gaminsiu
Atsakyti

Elinga

Ačiū labai skanūs!!!
Atsakyti

As

Man neisejo kazkokie ne tokie kaip isivaizdavau daugiau nedaryciau(((
Atsakyti

Agnė

skanūs, dažnai kepu tik susukinėju į ragelius, man gražiau. o skoniui labai svarbu nepadauginti miltų ir čia man jokie tikslūs svėrimai netinka, nes varškė skirtinga - viena šlapia, tokiai daugiau miltų reikia ir sausainiai bus kietesni, kita sausa, mažiau miltų ir sausainukai gaunasi tokie purūs minkšti ir labai skanūs.
Atsakyti
Sveiki sausainiai
(10)
Sveiki kalėdiniai sausainiai
(1)