Soti bulvių mišrainė su marinuotais pievagrybiais ir kepta duona

2023-11-20 Autorius Jelenos maisto blogas

Soti bulvių mišrainė su marinuotais pievagrybiais ir kepta duona
Tikriausiai tokios mišrainės dar niekada nesate valgę, nes tai yra tikrų tikriausias mano eksperimentas, kuris labai pasiteisino. Virtos bulvės, kepta duona, marinuoti pievagrybiai ir majonezas puikiai suderėjo tarpusavyje. Net pati nesitikėjau tokio gero rezultato. Tačiau su šeima valgėme ir sakėme, kad būtinai kartosime. O kad receptas neprapultų pasidalinu juo ir čia su Jumis visais. Mėginkite. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulves bei pievagrybius supjaustykite kubeliais.
  2. 2. Duoną taipogi supjaustykite kubeliais bei pakepkite keptuvėje.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet viską sumaišykite, įpjaustykite svogūnų laiškų, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais, įdėkite majonezo.
  5. 4. Viską gerai išmaišykite.
  6. 5. Patiekite ir skanaukite!