Šioje sluoksniuotoje mišrainė, kurią aš vadinu "šprotai pataluose", vietoje šprotų galima dėti karšto rūkymo skumbrę ar net silkę. Čia jau galite pasirinkti pagal savo skonį. Man asmeniškai ji skaniausia yra su šprotais. Tokią mišrainę labai mėgstu, nes joje nėra jokių itin "įmantrių" ingredientų, tad pats pagaminimas yra paprastas, o patiekalo savikaina ganėtinai maža.
Gamindami būtinai pasirinkite savo labiausiai pamėgtą majonezą, nes čia jo yra sunaudojama gana daug ir jis duoda nemažai skonio. Aš pati renkuosi "Hellman's", kuris yra mano šeimoje labiausiai pamėgtas. Druskos ir kitų prieskonių gaminant man visai nereikėjo, nes visiškai užteko nuo šprotų ir majonezo.
Gintarė
Atsakyti
Vyga Jankus
Atsakyti
dziedukas
Atsakyti