1. Pirmiausia tris kiaušinius ir pusantros stiklinės cukraus ištirpiname plakant mikseriu.
2. Tada įmaišome vieną šaukštą medaus, du arbatinius šaukštelius sodos, užgesintos 3–4 arbatiniais šaukšteliais acto arba citrinos sultimis, du šaukštus ištirpinto sviesto.
Reklama
3. Viską išmaišome.
4. Paskui suberiame dvi stiklines miltų.
5. Išmaišome ir dedame į vandens vonelę, maždaug 40-čiai minučių.
6. Kai jau tešla tampa elastinga ir meduolinio sausainio spalvos iškočiojame lakštus ir kepame kiekvieną maždaug 5 minutes. Lakštai kuo didesni – tuo geriau.
7. Kremas: 300 gramų riebios grietinės ir tris šaukštus cukraus išplakame.
8. Pasiruoštu kremu pertepame lakštus.
9. Medučio viršų apibarstome trupiniais ir riešutais. Lepinamės!