Ambasadorių medutis

2020-04-19 Autorius WorldRecipes.lt

Ambasadorių medutis
Šis medutis yra vertas visų pagyrų, daugiau net nėra ką pridurti. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tešlai:
    • kiaušiniai: 3
    • cukrus: 1,5 stiklinės
    • medus: 1 valgomojo šaukšto
    • soda: 2 arbatinių šaukštelių (užgesiname 3-4 arbatiniais šaukšteliais acto arba citrinos sultimis)
    • ištirpintas sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 2 stiklinių
    Kremui:
    • riebi grietinė: 300 gramų
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    Apibarstymui:
    • trupiniai
    • riešutai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tris kiaušinius ir pusantros stiklinės cukraus ištirpiname plakant mikseriu.
  2. 2. Tada įmaišome vieną šaukštą medaus, du arbatinius šaukštelius sodos, užgesintos 3–4 arbatiniais šaukšteliais acto arba citrinos sultimis, du šaukštus ištirpinto sviesto.
  3. Reklama
  4. 3. Viską išmaišome.
  5. 4. Paskui suberiame dvi stiklines miltų.
  6. 5. Išmaišome ir dedame į vandens vonelę, maždaug 40-čiai minučių.
  7. 6. Kai jau tešla tampa elastinga ir meduolinio sausainio spalvos iškočiojame lakštus ir kepame kiekvieną maždaug 5 minutes. Lakštai kuo didesni – tuo geriau.
  8. 7. Kremas: 300 gramų riebios grietinės ir tris šaukštus cukraus išplakame.
  9. 8. Pasiruoštu kremu pertepame lakštus.
  10. 9. Medučio viršų apibarstome trupiniais ir riešutais. Lepinamės!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau medučio receptų rasite: Medučio receptai.
Karališkas Tortas Napoleonas
(27)
Nekeptas jogurtinis tortas su mandarinais
(4)
Tortas "Vyšnių korys"
(7)
Mangų - persikų tortas
(2)