Karštas troškintų daržovių garnyras prie kiaulienos

2022-11-25 Autorius WorldRecipes.lt

Karštas troškintų daržovių garnyras prie kiaulienos
Troškintas daržoves aš su šeima labai mielai renkamės, kaip karštą garnyrą prie pietų kepsnio iš kiaulienos ir tuomet jau jokių bulvių mums net nebereikia. O prie daržovių tiesiog patiekus virtų kruopų - užskaitome, kaip pagrindinį patiekalą.

Jau keli metai, kaip džiaugiuosi atradusi troškintas daržoves, raginu tą patį padaryti ir jus. Tiesa troškinimui puikiai tinka ir šaldytos daržovės. Kai jų užaugusio viso derliaus nebeįveikiame - aš visada užsišaldau žiemai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • morkos: 2
    • porai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • žiediniai kopūstai: 0,5
    • brokoliai: 0,5
    • saliero lapkočiai: 2
    • jaunos cukinijos: 1
    • druska: pagal skonį
    • sviestas: 30 gramų
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • persilado prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio
    • vanduo: šlakelio (jeigu trūksta drėgmės)
    • žalumynai: krapų, svogūnų laiškų, petražolių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia daržoves nulupkite ir nuplaukite.
  2. 2. Morką, cukiniją ir salierus supjaustykite griežinėliais, porą žiedais, svogūną ir česnaką pasmulkinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Brokolį ir žiedinį kopūstą išskirstykite žiedais.
  5. 4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įkaitinkite aliejų.
  6. 5. Sudėkite morkas, svogūnus, porus ir salierą. Pakepinkite kelias minutes.
  7. 6. Tuomet sudėkite cukinijas, brokolius ir žiedinius. Įpilkite šlakelį vandens ir pakepinkite kelias minutes.
  8. 7. Pagardinkite druska, pipirais ir persilado prieskoniais. Taip pat pabarstykite susmulkintais žalumynais. Skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Grikių ir burokėlių salotos
(10)
Raugintos morkos
(7)
Kimchi - kimči rauginti kopūstai korėjietiškai
(6)
Kiek laiko virti triušieną?
(1)