Šiame straipsnyje sužinosite, kaip tinkamai ir kiek virti triušį vaikui ar kūdikiui, sriubai, o taip pat kiek laiko reikia virti triušieną, kol ji suminkštėja.
Šiandien pasistengsiu atsakyti Jums į šiuos klausimus:
- Kiek laiko reikia virti triušieną?
- Kaip reikia virti triušieną?
- Kaip išvirti triušieną vaikui ar kūdikiui?
- Kaip iš triušienos galima išvirti skanią sriubą?
Triušiena yra neįprasto, bet itin gero skonio dietinis produktas. Pagal kokybę ir naudą švelni balta triušio mėsa visiškai nenusileidžia raudonajai mėsai. Virtuvės šefai Jus tikrai patikins, kad laikantis visų reikiamų taisyklių, galite atsikratyti specifinio mėsos skonio ir kvapo (nors daugumai pasaulio žmonių, jis visiškai netrukdo).
Ją galite paruošti įvairiai - išvirti, iškepti, o skaniausia bent man asmeniškai šią švelnią triušienos mėsą yra troškinti.
Verčiau perkame šviežią triušieną, o ne šaldytą jos mėsą. Prieš ruošdamiesi virti triušieną, pamirkome ją dvi-tris valandas šaltame vandenyje.
Ar žinojote? Triušiena yra dietinis patiekalas, mėsoje yra labai daug baltymų ir ji itin naudinga vaikams. Virtoje triušienoje (100 gramų) rasite 194 kalorijas, 10,4 gramų riebalų ir net 25,5 gramų baltymų.
Raimonda
Atsakyti