Kiaulienos kotletai su porais ir avižiniais dribsniais, troškinti su grietinėle

2023-09-23 Autorius WorldRecipes.lt

Kiaulienos kotletai su porais ir avižiniais dribsniais, troškinti su grietinėle
Ar kada gaminote kiaulienos faršo kotletus su porais ir avižiniais dribsniais? Jeigu ne, labai rekomenduoju tai padaryti jau šiandien. Esu visiškai tikra, kad jų skonis Jums labai patiks. Dar patroškinsime juos grietinėlėje ir turėsime skanius pietus arba vakarienę. Šitaip tikrai norėsite gaminti ne vieną kartą. Tad nieko ilgai nebelaukiam ir pradedam gaminti jau dabar! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • porai: 150 gramų
    • malta kiauliena: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • avižiniai dribsniai: poros saujų
    • miltai: 1 saujos
    • druska: pagal skonį
    • mėgstami prieskoniai
    • liesa grietinėlė
    • vanduo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių porus smulkiai supjaustykite bei sumaišykite su malta kiauliena.
  2. 2. Muškite kiaušinį, dėkite avižinius dribsnius, miltus, druską ir prieskonius bei išminkykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet formuokite iš masės norimo dydžio kotletukus bei apkepinkite keptuvėje.
  5. 4. Po to užpilkite su vandeniu (kad apsemtų šiek tiek daugiau negu pusę) bei troškinkite ant nedidelės ugnies.
  6. 5. Patroškinus maždaug 10 minučių, apverskite kitą kotletų pusę bei troškinkite dar 10 minučių.
  7. 6. Paskui užpilkite liesą grietinėlę bei dar keletą minučių pakaitinkite. Jeigu norisi, padažą dar pasūdykite. Aš pati šį kartą kotletus kepiau didelėje keptuvėje ir man jie visi gražiai sutilpo. Apkepus užpyliau vandeniu bei troškinau.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!

Zita

Seniai taip gaminu skanu
Atsakyti
Kotletai troškinti su bulvėmis
(51)