Vištienos kotletai su pievagrybiais ir maskarponės sūriu

2019-07-31 Autorius Kviečiu į virtuvę

Vištienos kotletai su pievagrybiais ir maskarponės sūriu
Gaunasi tikrai labai gardūs, purūs ir minkšti vištienos kotletai. Labai skaniai juose jaučiasi pievagrybiai. Gaminsiu dar tikrai ne vieną kartą. Beje, vištieną galite pakeisti ir į kiaulieną.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • smulkinta vištiena: 1 kilogramo
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • maskarponės sūris: 4 valgomųjų šaukštų
    • džiovintas čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio
    • kiaušiniai: 2
    • svogūnai: 1
    • pipirai: žiupsnio
    • druska: pagal skonį
    • aliejus: pagal poreikį (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną nulupkite bei supjaustykite smulkiais kubeliais. Pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
  2. 2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite susmulkintą svogūną, jam suminkštėjus suberkite pievagrybius ir kepinkite, kol šie suminkštės.
  3. Reklama
  4. 3. Tada susmulkintą vištieną pabarstykite druska, pipirais ir čiobreliu. Įmuškite kiaušinius, sudėkite maskarponės sūrį. Masę gerai išmaišykite. Sudėkite keptuvės turinį ir dar kartą išmaišykite.
  5. 4. Po to formuokite norimo dydžio kotletukus (geriau nelabai didelius) ir kepkite aliejuje iš abiejų, kol gražiai apskrus ir iškeps. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Vištienos suktinukai ir kepenėlių paštetas su svogūnų džemu
(1)
Vištiena kokosų pieno padaže su paprikomis, gvatemalietiškai
(10)