Keptuvėje kepti cukinijų blynai su mocarela ir česnakiniu padažu

2023-07-28 Autorius WorldRecipes.lt

Keptuvėje kepti cukinijų blynai su mocarela ir česnakiniu padažu
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 vidutinio dydžio blynų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Blynams:
    • nulupta ir išskobta cukinija: 400 gramų
    • mocarela: 100-130 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: ~5 valgomųjų šaukštų
    • krapai
    • svogūnai: 0,5
    • itališkas žolelių mišinys
    • druska
    Padažui:
    • grietinė
    • česnakas
    • krapai
    • druska (arba "Vegetos" prieskoniai)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje cukiniją bei mocarelą sutarkuokite stambia tarka, o svogūną su smulkia.
  2. 2. Jei cukinija išskiria skysčio, jį nupilkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sumaišykite visus blynams skirtus produktus. Tešla turi gautis gana tiršta, todėl miltų kiekį gali reikėti pakoreguoti.
  5. 4. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu formuokite blynus bei kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių.
  6. 5. Tada sutrinkite česnaką, sumaišykite jį su kitais padažo produktais bei patiekite su blynais. Skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau cukinijų blynų receptų rasite: Cukinijų blynai.
Mažieji kukurūzų blyneliai
(4)