svogūnai: 0,5 (smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje)
druska: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
česnakas: 1 skiltelės (susmulkiname ir pakepame keptuvėje)
malti juodieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
kiaušinių baltymai: 1
aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia dubenyje visus nurodytus ingredientus, išskyrus kiaušinių baltymus ir aliejų, gerai išmaišome.
2. Tada kitame dubenyje iki standumo išplakame kiaušinių baltymus ir atsargiai juos įmaišome į pagrindinę blynelių masę. Nepermaišome.
Reklama
3. Po to aliejų įkaitiname keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies.
4. Šaukštu imame blynelių masę ir keptuvėje formuojame mažučius blynelius. Apkepame vieną pusę maždaug 2 minutes, kol gražiai apskrus, tada apverčiame, ir apkepame kitą pusę. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.