Grikių blyneliai su pievagrybių padažu

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Grikių blyneliai su pievagrybių padažu
Labai skanūs ir sveiki grikių blyneliai. Tokius galite skanauti tiek pietums, tiek vakarienei. Jie gaunasi labai sotūs. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virti grikiai: 400 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų
    • pienas: 0,5 stiklinės
    • druska
    Pievagrybių padažui:
    • svogūnai: 1
    • pievagrybiai: 300 gramų
    • grietinėlė: 200 gramų
    • švieži krapai: žiupsnelio
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sumaišome visus produktus, skirtus blyneliams.
  2. 2. Įkaitiname keptuvėje aliejų.
  3. aliejus įkaitintas keptuvėje
    Reklama
  4. 3. Kepame blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  5. 4. Pievagrybių padažas: Svogūną susipjaustome kubeliais.
  6. smulkiai pjaustomas svogūnas
  7. 5. Apkepame svogūną aliejuje.
  8. apkepamas svogūnas keptuvėje
  9. 6. Tada sudedame griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Jiems apkepus, pilame grietinėlę bei kaitiname, kol sutirštės.
  10. 7. Pagardiname su druska bei juodaisiais pipirais ir šviežiais krapais. Skanaujame!
  11. blyneliai iš grikių su pievagrybių padažų
  12. 8. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Lietiniai blynai su ančiukų širdelėmis ir pievagrybiais
(1)