Lengvai pagaminami rikotos sūrio blyneliai su parmezano sūriu pagal Oliverį

2021-03-09 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Lengvai pagaminami rikotos sūrio blyneliai su parmezano sūriu pagal Oliverį
Neseniai žiūrėjau Oliverio laidą ir akis užkliuvo už šių rikotos sūrio blynelių. Ne dėl to, kad blynelius labai mėgčiau dažnai kepti, bet dėl to, kad pats Oliveris, juos rekomendavo valgyti šalia taurės vyno. O vyną tai aš mėgstu. Tad nusipirkau reikia produktų ir vyno (nealkoholinio žinoma). Pasigaminau ir nustebau. Tikrai super užkandis prie vyno. Pasilepinkite ir Jūs. 

Ingredientai

    • rikotos sūris: 400 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • tarkuotas parmezano sūris: 40 gramų
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • tarkuota citrinos žievelė: iš 1 vnt
    • sutarkuotas muskato riešutas: ketvirčio
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Viskas šiame recepte labai paprasta. Inde sumaišome visus ingredientus tarpusavyje.
  2. 2. Tuomet įkaitiname aliejų keptuvėje.
  3. aliejus įkaitintas keptuvėje
    Reklama
  4. 3. Kepame blynelius iš abiejų pusių, kol būna pilnai iškepę. Skanaujame!
  5. rikotos sūrio blyneliai su parmezano sūriu
Bulvių ir salierų blyneliai
(1)
Purūs veganiški akvafabos blynai
(1)