Lėti ir ramūs savaitgalio pusryčiai. Kaip ir labai įprasta, šeimos - blyneliai. Šitie blynai gaunasi rudeniški, iš ties labai skanūs su obuoliais ir varške.
Ingredientai
varškė: 200 gramų
kiaušiniai: 2
cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
pienas: 100 mililitrų
miltai: 4 valgomųjų šaukštų
druska: žiupsnio
kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
obuoliai: 4 (nedideli)
cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
Kepimui:
aliejus: šlakelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę, kiaušinius ir cukrų sutrinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
2. Tada supilkite pieną, įsijokite miltus, druską ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišykite.
Reklama
3. Tuomet obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Pabarstykite cinamonu bei įmaišykite į blynų tešlą.
4. Aliejų įkaitinkite keptuvėje.
5. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol šie gražiai apskrunda ir iškepa.
6. Patiekite su pamėgta uogiene ir skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau blynų su varške receptų rasite: Blynai su varške.
Asta
Labai patiko šis blynų receptas. Bus kepami vaikams dar ne kartą!
Atsakyti
Asta
Atsakyti