Sklindžiai su varške ir obuoliais

2023-09-29 Autorius Donata Valantinaitė

Sklindžiai su varške ir obuoliais
Neseniai Jums pasakojau kaip gaminau mielinius sklindžius su obuoliais, bet šiandien noriu pasidalinti dar vienu fantastišku variantu, be mielių, bet su varške. Jei reikėtų pasirinkti, kuris variantas labiau patiko, tai būtų padaryti labai sunku, nes abu itin greitai buvo suvalgyti. Tad galiu drąsiai teigti, kad gaminsiu abu variantus ir ateityje, pagal tai kokius ingredientus tuo metu turėsiu savo virtuvėje. Tad šiandien išmėginti šį mano variantą. 

Ingredientai

    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • obuoliai: 3
    • kiaušiniai: 2
    • kvietiniai miltai: 1 stiklinės
    • pienas: 1 stiklinės
    • varškės: 1 pakelio
    • aliejus: šiek tiek (kepimui)
    • vanilinis cukrus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus persijojame, įmušame kiaušinius, supilame pieną, suberiame cukrų, įtriname varškę ir viską gerai išmaišome.
  2. 2. Tada sudedame gabaliukais pjaustytus išvalytus ir nuluptus obuolius (galite įberti žiupsnelį cinamono), išmaišome ir kepame aliejuje, kol gražiai apkepa.
  3. Reklama
  4. 3. Labai skanu patiekti su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis. Pasilepinkite!
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)