Virtų burokėlių blyneliai su varške pagal Beatą

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Virtų burokėlių blyneliai su varške pagal Beatą
Šiandien su Jumis noriu pasidalinti neįprastais, bet labai skaniai virtų burokėlių blyneliais. Šį receptą visai netikėtai pamačiau Beatos knygoje ir nusprendžiau pagaminti. Pavyko tikrai fantastiškai. Galvojau, kad obuoliai čia visai netiks, bet turiu pripažinti - visi ingredientai idealiai suderėjo tarpusavyje. Dalinuosi šia nuostabia idėja ir su Jumis! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • burokėliai: 2-3 (virti)
    • obuoliai: 1-2
    • varškė: 500 g
    • kiaušiniai: 1-2
    • miltai: 1 stiklinė
    • pienas: 1 stiklinė
    • grietinė: 1 stiklinė
    • sviestas: 2 šaukštai
    • druska
    • cukrus
    • aliejus: kepti

    Recepto paruošimas

  1. 1. Virtus burokėlius nulupę ir sutarkavę stambia tarka sumaišykite su smulkiai supjaustytais obuoliais, varške.
  2. 2. Į masę įpilkite pieno, berkite miltus ir įmuškite kiaušinius.
  3. Reklama
  4. 3. Pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir viską gerai išmaišykite.
  5. 4. Iškepkite blynelius, apliekite lydytu sviestu ir grietine.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau burokėlių blynelių receptų rasite: Burokėlių blyneliai.
Lietiniai blynai su ančiukų širdelėmis ir pievagrybiais
(1)
Bulviniai blynai su kastiniu ir silke
(1)
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)