Belgiški vafliai arba tiesiog širdiniai blynai

2020-03-25 Autorius WorldRecipes.lt

Belgiški vafliai arba tiesiog širdiniai blynai
Šie belgiški vafliai (arba tiesiog širdiniai blynai) yra mano vaikų mėgstamiausi pusryčiai. Prašo ir prašo dar!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 2 puodelių (1 puodelis - 250 mililitrų)
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: 0,5 šaukštelio
    • kiaušiniai: 4 dideli (baltymus atskiriame nuo trynių)
    • cukrus: ketvirtadalio puodelio
    • ištirpintas nesūdytas sviestas: 4 šaukštų
    • pienas: 2 puodelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitiname keptuvę.
  2. 2. Tuomet persijojame miltus, kepimo miltelius bei druską.
  3. Reklama
  4. 3. Kitame dubenėlyje, išplakame kiaušinių trynius ir cukrų, kol ištirpsta cukrus.
  5. 4. Tada kiaušinių baltymus išplakame kol masė pabals.
  6. 5. Į trynių masę supilame sviestą ir pieną, išplakame šluotele iki vientisos masės.
  7. 6. Sudedame miltų mišinį ir dar kartą išmaišome.
  8. 7. Į išmaišytą masę sudedame išplaktus kiaušinių baltymus, lengvai išmaišome.
  9. 8. Tešlą pilame į keptuvę ir kepame kol blynai parus iki auksinės rudos spalvos. Lepinamės!
  10. iškepti belgiški vafliai arba tiesiog širdiniai blynai
  11. 9. Patarimas: Jeigu norisi, iškeptus galima apibarstyti su cukraus pudra.
  12. belgiški vafliai arba tiesiog širdiniai blynai su cukraus pudra
  13. 10. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vaflių receptai.

Laura Urbutytė

Blynai nesigauna purūs tik keptuvėje, atrodo purūs, o kai ištrauki pasidaro plokšti. Skonis nieko įspūdingo.
Atsakyti
Veganiški amerikietiški blyneliai
(1)