Veganiški amerikietiški blyneliai

2020-08-02 Autorius Sigita Cooks

Veganiški amerikietiški blyneliai
Tai yra patys skaniausi, paprasčiausi ir puriausi ir visokie kitokie -iausi veganiški blyneliai, kuriuos man pačiai kada teko savo gyvenime ragauti. Labai labai panašūs į tuos tikrus amerikietiškus blynelius. Klevų sirupas, prie jų tiesiog privalomas, bet tinka ir kiti pagardai. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kvietiniai miltai: 190 gramų
    • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 1 valgomojo šaukšto
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus, agavų arba klevų sirupas: 3 valgomųjų šaukštų
    • obuolių actas: 1 valgomojo šaukšto
    • augalinis pienas: 250 mililitrų (migdolų arba sojų tinka labiausiai)
    • saulėgrąžų arba rapsų aliejus: 4 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus, krakmolą, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų sumaišome tarpusavyje.
  2. 2. Tada į sausų ingredientų mišinį supilame visus likusius produktus. Išmaišome iki vientisos, ganėtinai tirštos kreminės konsistencijos.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet ant mažos ugnies įkaitiname sausą, nepridegančią keptuvę.
  5. 4. Į keptuvę pilame tešlos (vienam blyneliui maždaug 2 valgomuosius šaukštus.) ir kepame, kol paviršiuje susidarys burbuliukai.
  6. 5. Po to apverčiame.
  7. 6. Iškepusius blynelius valgome iškart! Su klevų sirupu bei uogomis nerealiai skanu !
  8. patiekti veganiški amerikietiški blyneliai
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Sojos ir daržovių troškinys su kalendra
(1)
Raudonųjų lęšių sriuba su morkomis
(4)
Veganiškas sūrio tortas "Snickers"
(4)
Veganiškos braškinės spurgos keptos orkaitėje
(1)