Veganiškas parmezano sūris iš graikinių riešutų

2021-04-15 Autorius Skanauk su Aušra

Veganiškas parmezano sūris iš graikinių riešutų
Toks "sūris" idealiai tinka ant įvairiausių makaronų patiekalų, į salotas arba visur, kur tinka ir įprastinis parmezano sūris. Jis yra pagamintas iš riešutų, neaktyvių mielių dribsnių ir prieskonių. Mano pačios variantas yra iš graikinių riešutų. O Jūs galite naudoti bet kokius mėgstamus riešutus, pavyzdžiui, anakardžius, migdolus ar makadamijos riešutus.

Tokį netikrą sūrį pagaminti itin paprasta. Reikia tik maistiniu kombainu sutrinti visus ingredientus iki trupinių.

Ingredientai

    • graikiniai riešutai: 1 stiklinės
    • neaktyvių mielių dribsniai: 3 valgomųjų šaukštų
    • džiovinto česnako milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • džiovintų svogūnų milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • jūros druska: aštuntadalio arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į maistinį kombainą suberiame visus nurodytus ingredientus ir sutriname iki trupinių.
  2. 2. Laikome šaldytuve iki 3 savaičių. Skanaus!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.
Kriaušių keksiukai be kiaušinių
(1)
Užkepti cukinijų suktinukai pomidoriniame padaže
(1)