1. Pirmiausia į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus sudedame smulkiai supjaustytą svogūną.
2. Kai jau svogūnai apkepa, įdedame smulkiai sutarkuotas morkas ir kepame, kol morkos suminkštės.
3. Gautą masę sudedame į faršą, įberiame druskos ir pipirų, išmaišome.
4. Nuskustas bulves smulkiai sutarkuojame, įberiame kelis šaukštus miltų, druskos ir pipirų.
5. Tada į įkaitintą keptuvę su aliejumi įdedame po šaukštą bulvių tarkių, ant jų - mėsos faršą ir ant viršaus vėl uždedame bulvių tarkių.
6. Blynus apkepame iš abiejų pusių.
7. Labai skanu patiekti su grietine. Skanaus!
8. Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.
Laima As
Aš paprasčiausiai,sutarkuoti bulves ,sudedu svogūnai, kiaušinius, druskos pipirų pagal skonį. Ikeptuve dedu tarkius , iš faršo su prieskoniais padarai paplociuka, dedu ant tos masės ir ant viršaus vėl tarmių masės, po to apverčia ir apke pu,skanu
Atsakyti
Laima As
Atsakyti