Skaniausi močiutės bulviniai blynai su mėsos faršu ir svogūnais

2023-04-23 Autorius WorldRecipes.lt

Skaniausi močiutės bulviniai blynai su mėsos faršu ir svogūnais
Močiutė pamokino kaip ji gamina bulvinius blynus su maltos mėsos faršu, be jokių įmantrių ingredientų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • bulvės: 1 kilogramo
    • faršas: 300 gramų (naudoju kiaulieną)
    • kiaušiniai: 1
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • druska: žiupsnelio
    • pipirai
    • džiovintas raudonėlis ir čiobrelis: žiupsnelio
    • aliejus (kepimui)
    • miltai: 2-3 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulves nuskutame, sutarkuojame, šiek tiek skysčio nusunkiame (priklausomai nuo bulvių rūšies, jeigu jos skystesnės, nupilame daugiau).
  2. 2. Tuomet sudedame miltus, raudonelį, čiobrelius, kiaušinį ir druskos pagal savo skonį (aš pati dedu vieną arbatinį šaukštelį).
  3. Reklama
  4. 3. Viską gerai išmaišome.
  5. 4. Tada į faršą įdedame druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną bei 2-3 šaukštus bulvių tarkių. Faršas turi gautis skystokas, kad lengvai pasiskirstytų ant dedamo blyno.
  6. 5. Po to įkaitiname keptuvėje aliejų, dedame didelį šaukštą bulvių tarkių ant viršaus vieną šaukštą faršo (faršą priplojame su šaukštu) ir vėl šaukštą bulvių tarkių.
  7. 6. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  8. 7. Patiekiame su grietine arba mėgstamu padažu ir skanaujame!

Agnė

Nu tobulai gavosi. Skanu iki negalėjimo!
Atsakyti
Skaniausi močiutės bulviniai blynai su mėsos faršu ir svogūnais

Lina

Nieko jis nesenas receptas, klasikinis. Visada taip kepu, net ir kavinėse taip kepa....
Atsakyti

Elvyra Kripaviciene

Kavinėse retai nors panašiu gausi ,juos kepa is cepelininės tešlos
Atsakyti
Kijevo kotletai iš maltos vištienos
(79)