Kartais ieškant internete įvairiausių receptų, atrodo, kad tradicinių lietuviškų patiekalų nėra tiek daug. Kažkaip daugelis gamina ir aprašo europietiškus arba net užjūryje paplitusius valgius daugiau, nei lietuviškus.
Artėja mano taip mylimos mylimos lietuviškos šventės - Kūčios. Rami bei išlaikanti tradicijas Kučių vakarienė. Tokiai šventei privaloma paruošti bent kelis patiekalus su džiovintais grybais: silkę, žuvies kotletus įdarytus džiovintais grybais ir įdarytus kiaušinius (čia jau tinka Kalėdoms). Arba bent jau paruošti padažą su tais grybais prie žuvies vyniotinio.
Šį kartą Jums parodysiu kaip pagaminti labai skanią silkę su džiovintais baravykais, kuri tikrai pradings nuo stalo labai greitai. Pamėginkite!
Aras
Atsakyti
Raimis
Atsakyti