Traškūs čirviniai blynai su kefyru

2024-05-06 Autorius WorldRecipes.lt

Traškūs čirviniai blynai su kefyru
Šiandien aš Jums noriu parodyti tiek savo, tiek savo vaikų pačius mylimiausius čirvinius blynus, kuriuos aš gaminu su kefyru. Paruošti tikrai nėra sunku, o galutinis rezultatas labai geras. Gaminti jau tikriausiai šimtus kartų. Bus gaminami ir ateityje. Rekomenduoju labai šį receptą!

Beje, man šie čirviniai blynai patys gardžiausi truputį pravėsę, šitaip būna labai traškūs. Visiškai atvėsę - sausoki.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnio
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • soda: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kefyras: 450 mililitrų
    • sviestas: 100 gramų
    • miltai: 2 stiklinių (1 stiklinė - 250 mililitrų)
    • avižų sėlenos: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą ištirpinkite.
  2. 2. Kiaušinius suplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.
  3. Reklama
  4. 3. Įmaišykite kefyrą su soda bei tirpintą sviestą, tuomet miltus ir pabaigoje avižų sėlenas.
  5. 4. Palikite tešlą maždaug 20 minučių pastovėti.
  6. 5. Tuomet kepkite blynus čirvinių blynų keptuvėje.
  7. 6. Išėmę, dėkite ant grotelių pravėsti.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
Labai skanūs cukinijų blyneliai su varške ir dzadzikiu pagal Beatą
(4)