Krabų lazdelių blyneliai su česnakiniu padažu

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Krabų lazdelių blyneliai su česnakiniu padažu
Šaldymo kameroje turėjau užšaldytų krabų lazdelių ir vis galvojau ką čia su jomis pagaminus. Vyras priminė apie šį labai gerą, laiko patikrintą blynelių receptą. Gavosi superinė vakarienė su nuostabiu česnakiniu padažu. Gamindami neužtruksite daug laiko, tai irgi didelis pliusas. :)

Ingredientai

    Blyneliams:
    • šaldytos krabų lazdelės: 250 gramų (smulkiai supjaustytos)
    • kiaušiniai: 2
    • džiūvėsėliai: 3 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
    • aitriosios paprikos milteliai
    • pipirai
    • druska
    • petražolės
    Česnakiniam padažui:
    • česnakas: 1 skiltelės (smulkiai supjaustytos)
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
    • citrinos sultys
    • krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje blyneliams skirtus produktus sumaišykite bei palikite truputį pastovėti.
  2. 2. Tada pasiruoškite česnakinį padažą iš visų nurodytų produktų.
  3. 3. Tuomet gerai įkaitintoje keptuvėje kepkite blynelius, kol šie gražiai apskrunda iš abiejų pusių.
  4. 4. Patiekite su česnakiniu padažu. Skanaukite!
  5. krabų lazdelių blyneliai
Olandiškas blynas su slyvomis
(2)
Purūs kefyro blynai su medumi
(1)