Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

2019-08-07 Autorius Gamink su Audrone

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!
Labai mėgstu įvairius varškėčius, buvau jų pasiilgusi, todėl nieko nelaukdama nusprendžiau jų išsikepti. Gavosi labai minkšti be purūs, tarsi bandelės.

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 11 varškėčių.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškė: 2 pakelių po 180 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 4 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 2-3 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę išmaišome su visais kitais nurodytais ingredientais (išskyrus aliejų).
  2. 2. Tuomet padarome apvalios formos varškėčius.
  3. Reklama
  4. 3. Apkepame juos keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.
  5. 4. Patiekiame su mėgstamais pagardais ir skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.

Jura Nesvarbi

Labai patiko
Atsakyti

Violeta

Panašu į lietuviškas varškės spurgytes

Saule

Visai neskanus,kazkokia pliurza gavosi
Atsakyti

Ona

Nemoki padaryt tai taip ir gavosi

Jura Nesvarbi

Tikiuosi, kad anūkei patiks ji labai mėgsta blynukus
Atsakyti

One

Ačiū už receptuką - labai skanūs gavosi varškėtukai...
Atsakyti