Močiutės paprasti virti varškėčiai su sviesto padažu

2024-03-04 Autorius WorldRecipes.lt

Močiutės paprasti virti varškėčiai su sviesto padažu
Šie virti varškėčiai su sviesto padažu itin paprasti, tikriausiai net neprireiks išeiti iš namų į parduotuvę pirkti ingredientų, nes viską turėsite namie. Taigi, patys paprasčiausi ir skaniausi varškėčiai pagal močiutę! Ar gaminsiu dar juos ir ateityje? Būtinai. Mano akimis šios proporcijos yra tiesiog idealios ir visai nesinori su Jomis eksperimentuoti ar kažko keisti, nes viskas gaunasi labai labai skaniai. Tad drąsiai dalinuosi receptu, kurį raginu ir Jus išmėginti! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Varškėčiams:
    • varškė: 360 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • cukrus: 2 šaukštelių
    • druska: 0,5 šaukštelio
    • miltai: 1 stiklinės
    • bulvių krakmolas: 1 šaukšto
    Padažui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome visus nurodytų varškėčių ingredientus tarpusavyje, kad suformuotume tešlą.
  2. 2. Tuomet atsignybiame tešlos gabaliuką, pavoliojame jį tarp delnų, kad susidarytume ilgą tarsi makaroną.
  3. Reklama
  4. 3. Supjaustome jį smulkiais gabaliukais ir padedame juos ant miltuoto paviršiaus.
  5. 4. Tada užviriname vandenį ir įberiame druskos.
  6. 5. Įdedame varškėčius ir verdame juos kokias 2-4 minutes arba kol jie išvirs.
  7. 6. Galiausiai užpilame ištirpinto sviesto ant varškėčių ir lepinamės!
  8. 7. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu žemiau ir video, kad būtų viskas aiškiau ir paprasčiau gaminant. :)


Roma Cerniauskiene

Tikrai puikiai ir skaniai ir lengvai .
Atsakyti

Eglė

Apsivalgėm su visa šeima. Ačiū močiutei, už puikų receptą. :)
Atsakyti
Močiutės paprasti virti varškėčiai su sviesto padažu

Elvyra Kripaviciene

Viskas panašiai, tik į 500 g. varškės, dedu 3 šaukštus miltų.
Atsakyti

Gražina

Skanu, ir aš taip darau greitiems pusryčiams, bet dar grietinės įsidedam, o vyras pipiriukų užsibarsto. Puiku.
Atsakyti
Geriausi cepelinai su faršu
(2)