Konservuotų pupelių salotos su avokadu, svogūnų laiškais ir petražolėmis

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Konservuotų pupelių salotos su avokadu, svogūnų laiškais ir petražolėmis
Šios konservuotų pupelių salotos su avokadais labai skanios ir vienos, bet taip pat puikiai tinka kaip salotų garnyras prie mėsos. Jos labai greitai bei lengvai paruošiamos. Neišsigąskite, kad į receptą nėra įtrauktas aliejus, jo čia tikrai netrūksta, nes jį kompensuoja avokadas. Išmėginkite. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • konservuotos pupelės: 2 skardinių
    • avokadai: 1
    • svogūnų laiškai: saujelės (pjaustyti)
    • petražolės: saujelės (pjaustytos)
    • citrinos sultys (arba laimo)
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pupeles supilame į kiaurasamtį bei perplauname vandeniu. Suberiame į dubenį.
  2. 2. Tuomet sudedame juostelėmis supjaustytą avokadą ir supjaustytus svogūnų laiškus bei petražoles, supilame citrinos sultis.
  3. Reklama
  4. 3. Pagardiname su druska bei išmaišome. Patiekiame ir skanaujame!
  5. pupelių salotos su avokadu, svogūnų laiškais ir petražolėmis
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau pupelių salotų receptų rasite: Pupelių salotos.
Klasikinės graikiškos salotos
(10)